Estem treballant en el projecte Torrent Viu

No hem dit moltes coses aquí en els darrers dies ja que estem molt enfeinats. Som grup de famílies arrelades al barri amb ganes d’iniciar un projecte d’habitatge cooperatiu en sintonia amb el nostre entorn, i això suposa moltes hores de converses, de pluja d’idees i de discutir tota mena de detalls de com ens agradaria que fos aquest espai compartit que hem batejat amb el nom de Torrent Viu.

En plena tasca participativa al voltant de Torrent Viu
En plena tasca participativa al voltant de Torrent Viu

Les bases del concurs dels 7 solars públics que posa a disposició l’Ajuntament de Barcelona especifiquen un munt de requisits i condicions que volem complir, també si és possible millorar. Arquitectura, conjugació amb el barri de Sarrià, vida en comú, sostenibilitat, finances, presa de decisions, hi ha molts aspectes interessants que incideixen en el projecte i tampoc no sobra temps!

La nostra voluntat és poder accedir com a grup a disposar del solar de Sarrià. Més endavant us explicarem amb detall les idees que estem elaborant fruit de les trobades i reunions de treball que estem fent aquests dies. Ara encara no és el moment. Per cert, que disposar d’equipaments públics al barri com la Casa Orlandai, o Casa Sagnier ens ha anat i ens va de meravella. També tenir el suport de la gent de PerViure en l’acompanyament.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.